Hoppa till textinnehållet

Vi är ingen vanlig bank!

Vi finns alltid nära kunden och alla beslut fattas här. Vi har inte några aktieägare, all vinst skapas och stannar lokalt och vi delar med oss av överskottet!


 

Mikael Endgahl Utklädd

Vadstena Sparbank

Vadstena Sparbank är en gammal bank, grundad redan 1839. Hög ålder visar på styrka, stabilitet och på förmåga att undvika kriser. Enligt bankens stadgar ska verksamheten främst bedrivas i Vadstena kommun. Banken övervakas av 48 förtroendevalda huvudmän. Vi har ingen utomstående ägare som kräver sin del i vinsten. Det innebär att både Dina pengar och bankens stannar i Vadstena.

Vadstena Sparbank är en fristående sparbank som tror på framtiden. Vi är en lönsam bank, därför har vi råd att investera i framtiden, att utveckla vår service och utbilda våra medarbetare. På så vis bäddar vi för fortsatt lönsamhet och trygghet för Dig som är kund i vår bank.

Vi är en bank med egen hög kompetens!
Vi har skickliga placerare och kunniga rådgivare i privat- och företagsekonomi. Vi finns till hands med vår kunskap i Din närhet - så fort Du behöver den!
Mikael Engdahl, verkställande direktör
Mikael Engdahl 0143-75515

Använd våra tjänster säkert

Läs mer om bankens säkerhetslösningar och ta del av våra tips och råd när det gäller säker identifiering. Lär dig om hur du kan skydda dig mot bedragare, rapportera phishing och få spärrhjälp.

Analyser och rapporter

Swedbank gör ett stort antal analyser, om till exempel marknadsläge, börs och bolag. Vi tar också fram rapporter om hur politiska beslut påverkar enskilda individer, hushåll och företagare.