Hoppa till textinnehållet

Arvskifte - dela upp arv mellan dödsbodelägare

Oakleaves 0252.

För att det ska vara tryggt och enkelt för dig så hanteras arvskiften av en specialistgrupp hos oss. Vi hjälper dig dela upp arv. Detta gäller oavsett om du är privatperson eller boutredningsman som utsetts av tingsrätten att förvalta dödsboet. 

Vi hanterar arvskiften för privatpersoner som är kund hos Vadstena Sparbank. För snabbast handläggning skickar du bara in de handlingar som beskrivs under checklistorna nedan till vår adress:

Vadstena Sparbank

Box 155

592 23 Vadstena

 

Information för dig som arbetar på jurist-, advokat-, eller begravningsbyrå
 

Arvskifte - olika typer av checklistor

Vad händer när du skickat in handlingarna?

 1. Sms-bekräftelse efter påbörjat ärende

  När ärendet påbörjats får den dödsbodelägare som undertecknat fördelningsblanketten en sms-bekräftelse på att handlingarna mottagits och att ärendet kommer att hanteras inom kort.
 2. Eventuella kompletteringar

  Om det finns otydligheter i det som du har skickat in eller om dina handlingar av någon anledning behöver kompletteras kommer en av våra specialister att kontakta dig.

 3. Bekräftelsebrev när arvet är skiftat

  När arvet är skiftat skickar vi ett bekräftelsebrev att uppdraget är utfört till den som företräder dödsbodelägarna i samband med skiftet.

Frågor?

 • Om det finns otydligheter i det som du har skickat in eller om dina handlingar av någon anledning behöver kompletteras kommer vi att kontakta dig.
 • När arvet är skiftat skickar vi ett bekräftelsebrev att uppdraget är utfört till den som företräder dödsbodelägarna i samband med skiftet.

Har du frågor om ditt ärende är du välkommen att ringa oss på telefonnummer: 0143-755 00.